gdzie zainwestować kasę ?

Wysłana - 01-20-2010, 15:16
Lasum
Gość

No tak niby pytanie może się wydawać łatwe, ale może poradzicie to w co najlepiej opłaca się zainwestować kasę ? Strasznie jestem ciekaw waszych odpowiedzi. Sam myślałem o dobrej lokacie, ale chyba jak się ma 20 tysięcy złoty to nie ma co startować z takimi małymi pieniędzmi na lokatę mam rację ?

Wysłana - 04-28-2010, 10:40
Niezarejestrowany
Gość

Odradzam lokaty: inflacja ponad 3%, podatek belki, opłaty bankowe, i na końcu okazuje się że nic nie zyskałeś tylko straciłeś bo twoje 1000 zł po roku czasu nie jest już warte1000zł tylko znacznie mniej. Mogę pomóc zainwestować bezpiecznie kapitał w Ubezpieczeniowych Długoterminowych Funduszach Kapitałowych to jedyny sposób bezpieczny który gwarantuje pomnażanie pieniędzy. Pieniądze na takim programie są bezpieczne przed skarbówką, sądem, komornikiem, żoną, mężem itd. nikt nie może ich wyrwać właścicielowi ponieważ program nazywa się Polisa na Życie również podatek ich nie dosięgnie. Sam osobiście mam takie, są niezłym zabezpieczeniem na przyszłość, zakładane są najczęściej w takich firmach jak Generali czy Compensa pomagamy dobrać strategię oraz prowadzimy opieką po sprzedażową, klient o nic się nie martwi.
Proszę o kontakt perskigrzegorz@vp.pl
Doradca Finansowy ALLFINANZ
Grzegorz
 Wysłana - 05-13-2010, 15:33
MIklosz
Gość

masz 20 tyś zł to możesz zacząć myśleć o własnym biznesiu dla siebie. Z tym że przy takiej kasie raczej bym nie radził podejmować tego samemu a skonsultować z jakimś biurem żeby nie wtopić z tą kasą. Ja od siebie mogę cie poleciec CKD Hetman ( o ile jesteś z warszawy czy okolic). Stworzą ci biznes plan i analizę rynku, a i świadczą też doradzwo z zakresu pozyskiwania kapitału na działalność i na inwestycje.
 Wysłana - 05-29-2010, 14:47
ruzomberok
Gość

W obecnej sytuacji inwestowanie na własną rękę jest dosyć ryzykowne, dlatego na twoim miejscu zgłosiłbym się do jakiejś firmy doradzającej w zakresie finansów i inwestycji. Oczywiście nawet w takim przypadku nie masz 100% gwarancji że wszystko pójdzie jak należy no ale co zrobić. Co do przykładów, firma Hetman którą wymienił kolega miklosz ma w swojej ofercie doradztwo inwestycyjne, także możliwości jest sporo. Jeśli chodzi o lokaty to również nie jest to zły pomysł, zysk nie jest ogromny ale za to pewny.
 Wysłana - 05-30-2010, 19:41
gwozdziu1017
Senior Member

Jak masz tyle kasy to daj mi:D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum