gdzie składać skargę na allegro ?

Wysłana - 12-29-2009, 23:01
Zaolwi
Gość

siema wszystkim z forum ! Mam pytanie odnośnie używania serwisu allegro. Chodzi o to że chce złożyć skargę na ten serwis ponieważ oni traktują swoich klientów jakbym to ja miał podlizywać się pod nich bo grożą mi zablokowaniem konta. Gdzie można składać tę skargę na allegro ?

Wysłana - 01-04-2010, 09:16
kondziuW
Senior Member

Ale to jest ich serwis i przecież nikt nie karze Ci abyś miał założone konto na allegro racja ? także nic Ci nie da taka skarga
 Wysłana - 04-08-2010, 11:06
Eais
Gość

Jak tak bardzo chcesz składać skargę na allegro o możesz to zrobić do urzędu ochrony konsumenta, ale mogę się założyć że oni dalej nic z tym nie zrobią
 Wysłana - 03-31-2012, 09:04
kamild.86
Gość

Cytat:
Napisał kondziuW Zobacz post
Ale to jest ich serwis i przecież nikt nie karze Ci abyś miał założone konto na allegro racja ? także nic Ci nie da taka skarga
- nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Tak, to ich serwis i jestem użytkownikiem ale powinienem miećtak samo prawa jak i obowiązki. A ten serwis działa tylko w jedną stronę
 Wysłana - 04-24-2012, 23:00
Wkurzony allegrowicz
Gość

Allegro coraz częściej przypomina taką małą mafię która robi co chce. I coraz częściej uczciwi sprzedający są pokrzywdzeni przez allegro na korzyść zwykłych przestępców działających w sposób zorganizowany.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum