Gdzie kupujecie:internet czy "normalny sklep"??

Wysłana - 11-08-2007, 13:49
Marcinez
Junior Member

Witam.
gdzie kupujecie suple?W "normalnym" sklepie czy necie?Mam na myśli czy są duże różnice cenowe,jakie jest ryzyko dostania cukru pudru a nie odżywki itp.? 'kwadr'
Jeżeli to możliwe to poproszę o jakieś sprawdzone stronki.
pozdrawiam

Wysłana - 11-08-2007, 14:12
marijo
Senior Member

Stornek na forum nikt ci nie poda. Chyba, że na PRIVa. Generalnie, kupuje sie przez neta,bo wygodniej. Jak znasz dobre adresy, to i masz dobre korzyści. Wiele sklepów ma różne promocje. A to koszulka do zamówienia, a to zniżka procentowa,a to darmowy produkt. Markowe sklepy, mają markowe produkty. Nie ma co się obawiać o ściemę.

Wysłana - 11-08-2007, 14:43
Marcinez
Junior Member

tak myślałem,że nie można podawać stron...trudno,poszukam sam
dzięki mimo wszystko.
 Wysłana - 11-08-2007, 15:01
kobi18
Member

ja biore różnie, jeśli coś sie kończy to jade do centrum (mieszkam na obrzeżach Szczecina i mam 12 chyba kilometrów do najbliższego takiego sklepu) a jak nie musze to wygodniej przez neta, tak jak marjio napisał że często masz różne promocje, na allegro masz najczęściej dokładnie takie same ceny jak w sklepie + wysyłka...
sam decydujesz gdzie chcesz kupic ale jeszcze z szajsem z neta sie wśród odżywek nie spotkałem...
 Wysłana - 11-10-2007, 13:52
ŁukasKarkola
Senior Member

Ogólnie dzisiaj jest taka sytuacja, że szanujące się markowe sklepy, oprócz sprzedaży tzw. stacjonarnej(tradycyjnej) mają też opcje zakupu przez internet, a sklepy naziemne są jednocześnie magazynami. Dzisiaj nie da się raczej wyciągnąć wiele ze sprzedaży, tylko wyłącznie w sklepie, w internecie można łatwiej zaczerpnąć informacje o danym suplu i grzechem było by tego nie wykorzystać. Poza tym nie każdy ma czas chodzić po sklepach, a tak ma dostawe do domu.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum