Gdzie kupić broń

Wysłana - 03-12-2009, 21:22
Juk
Gość

Witam! Chciałbym się dowiedzieć gdzie kupić broń... chodzi mi o taką legalną, na którą nie trzeba mieć pozwolenia... czy ktoś z was kupował już coś takiego? bo ja nie wiem jak sie za to w ogóle zabrać... proszę, podajcie mi jakieś informacje gdzie kupić broń...

Wysłana - 10-17-2009, 22:47
niezarejstrowany
Gość

Największy skład broni palnej i pocisków jest oczywiście na...mojej działce pod Pruszkowem. Oczywiście jeżeli rozkminisz jak się ze mną skontaktować to zabiorę Cię tam i moze cos znajdziesz. Do Panów w mundurach i nie tylko-"broń palna" oznacza tyle co narzędzia ogrodnicze, a "skład pocisków" to oczywiście worki z nawozem. Tak więc nie musicie wpadać w kominiarkach na posesje przeciętnego obywatela.
 Wysłana - 10-19-2009, 08:08
arczi74
Senior Member

To może się zarejestruj aby ludzie mogli nawiązać z tobą kontakt jeśli faktycznie masz tyle broni w domu :D

Wysłana - 10-19-2009, 12:53
Agren
Gość

oczywiście że typek sobie może tak chodzić, bo Polska to powalony kraj. Znam kilku takich co chodzą z nożami pod kurtką
 Wysłana - 11-14-2009, 13:19
Bogu MIŚ
Gość

Gościu ma rację, idziesz do wojska możesz być pojeb psychiczny i dostajesz kałacha i nikt nie widzi w tym nic dziwnego ale jak chcesz kupić sobie pistolet do obrony domu i rodziny to oczywiście nie ma szans !
Dlatego że masz 100 pytań do !!!!..dlaczego uważasz że broń jest ci potrzebna...czy czujesz się zagrożony....czy budzi w tobie lęk perski kurwa kot...itd.
Wiadomo ze jak nie jesteś pojebem to nie pójdziesz na ulicę i nie zaczniesz strzelać, a goście z "mafii"i i tak w klubach się bawią z klamkami i z "psów" się śmieją bo im mogą naskoczyć chyba e komendant musi się wykazać....
Ale po co legalizować pozwolenie na broń...
!!! Dlatego (Wracając do meritum sprawy) gościu sprzedaje kałacha z wiadrem amunicji, albo pistolet i przynajmniej wyświadcza przysługę.
Popieram i jak będzie możliwość kupię,
Pozdrawiam,
bogasb@wp.pl
 Wysłana - 02-05-2011, 11:15
Niezarejestrowany
Gość

a w jakich cenach stoją takie zabawki typu broń zabawkowa i granat zapalniczka....
 Wysłana - 01-03-2012, 01:24
Niezarejestrowany
Gość

Post usunięty przez moderatora
 Wysłana - 02-26-2012, 20:40
Niezarejestrowany
Gość

Post usunięty przez moderatora

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum