gdzie inwestować pieniądze ?

Wysłana - 03-02-2010, 10:59
Kajtor
Gość

No niby takie proste pytanie, ale mam trochę odłożonych pieniędzy i nie wiem gdzie aktualnie najbardziej opłaca się inwestować pieniądze ? Może macie jakieś pomysły z inwestycjami ? Czekam na wasze propozycje i mam nadzieję, że pomożecie mi w tej sytuacji.

Wysłana - 03-30-2010, 10:50
Verdek
Gość

W skrócie tak napisze, że pieniądze jest warto inwestować w to co przynosi nam zyski. Dla przykładu ostatnio warto było ryzykować w biznesy internetowe teraz juz nie tak dobrze idzie na tym rynku
 Wysłana - 04-22-2010, 12:33
Malmok
Gość

Wydaje mi się, że możesz pokusić się o to aby zacząć inwestować pieniądze w nieruchomości ! powoli wszystko staje na nogi i ceny mieszkań znowu będą szły do góry tak mi się wydaje przynajmniej
 Wysłana - 04-28-2010, 11:10
Niezarejestrowany
Gość

Witam mogę pomóc zainwestować bezpiecznie kapitał w Ubezpieczeniowych Długoterminowych Funduszach Kapitałowych to jedyny sposób bezpieczny który gwarantuje pomnażanie pieniędzy. Pieniądze na takim programie są bezpieczne przed skarbówką, sądem, komornikiem, żoną, mężem itd. nikt nie może ich wyrwać właścicielowi ponieważ program nazywa się Polisa na Życie również podatek ich nie dosięgnie. Sam osobiście mam takie, są niezłym zabezpieczeniem na przyszłość, zakładane są najczęściej w takich firmach jak Generali czy Compensa pomagamy dobrać strategię oraz prowadzimy opieką po sprzedażową, klient o nic się nie martwi.
Proszę o kontakt perskigrzegorz@vp.pl
Doradca Finansowy ALLFINANZ
Grzegorz
 Wysłana - 04-29-2010, 10:35
hejter2
Gość

Na czym polega inwestowanie pieniędzy w różne kapitały i tego typu sprawy ? bardzo mi zależy na tym, aby dowiedzieć się na czym dokłandie to ma polegać ?
 Wysłana - 05-04-2010, 12:22
Niezarejestrowany
Gość

Proszę napisać coś o sobie, opisać ile i na jaki cel ma być inwestycja, horyzont czasowy oszczędzania itd(np na emeryturę, na start dla dziecka, samochód za 10 lat itp).
perskigrzegorz@vp.pl

Pozdrawiam Grzegorz
 Wysłana - 07-24-2010, 18:51
tybalt
Gość

Pan powyżej widzę świeżo po kiepskich szkoleniach pseudo finansowych ;]
Kajtor - wszystkie pytania wysyłaj na janzwarszawy@o2.pl (wiem że adres brzmi mniej profesjonalnie niż perskigrzegorz ;) ).
Na publicznym widoku nie umieszczaj żadnych informacji.
 Wysłana - 05-24-2011, 17:07
hannna
Gość

Post usunięty przez moderatora

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum