fundusze na rozpoczęcie działalności

Wysłana - 02-05-2010, 08:01
ioak
Gość

Siema,
Proszę was o podpowiedzi na temat tego jakie aktualnie są najlepsze fundusze na rozpoczęcie działalności ? Sam od marca chce wystartować z firmą zajmującą się głównie przewozem osób, liczę też że fundusze na rozpoczęcie działalności można na to dostać. Czekam na wasze odpowiedzi.

Wysłana - 03-03-2010, 17:58
paty
Senior Member

Najłatwiej jest zdobyć fundusz na rozpoczęcie z Urzędu pracy około 18 tysięcy złoty !

Wysłana - 04-09-2010, 10:37
yeter8
Gość

takie fundusze można łatwo dostać, jesli zgłosi się do odpowiedniej firmy zajmującej się akurat funduszami europejskimi ! oni zrobią odpowiedni program i będzie ok
 Wysłana - 04-19-2010, 07:16
markus
Gość

Kolega yeter dobrze gada, zgłoś się do jakiejś firmy, która doradza w tym zakresie, bo na pewno będziesz miał większą szansę na wyciągnięcie kasy niż jakbyś samemu chciał coś zdziałać. Prowadzę z kumplem firmę i sami zastanawiamy się nad takim rozwiązaniem. Znaleźliśmy już nawet firmę, która wykonuje takie i inne usługi związane z inwestowaniem i finansami. Nazywa się CKD Hetman i mieści się w Warszawie na Połczyńskiej – to na wszelki wypadek jakbyś szukał ;) A my z kolegą chyba się zdecydujemy.
 Wysłana - 04-22-2010, 12:21
Bechak
Gość

Tylko kurde nie wiem już sam jak chce sobie dostać fundusze na nową działalność to koniecznie mi zostaje do wyboru Unia albo UP ? nie mogę korzystać z obydwuch
 Wysłana - 09-18-2010, 12:23
Niezarejestrowany
Gość

zobacz tutaj:

http:// szybkiekredyty. blogspot. com

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum