firma w internecie

Wysłana - 01-29-2010, 09:09
Naho
Gość

Cześć ! czy faktycznie tak ważne jest aby nasza firma istniała w internecie ? Czytałem na ten temat artykuł i z tego co się dowiedziałem to niektóre firmy, które nie istnieją w internecie to nie są w ogóle rozpoznawane na normalnym rynku. Czy to może być faktycznie prawda ?

Wysłana - 09-26-2010, 20:01
zapiso
Junior Member

By rzeczywiście dotrzeć do swoich klientów, firmom nie wystarcza już szyld reklamowy na drzwiach zakładu. W gąszczu sklepów i innych usługodawców, klientom łatwo przeoczyć nasz biznes. Z pewnością warto pomyśleć o internecie, ale jak z niego korzystać? Tutaj też możemy zostać niezauważeni. Internet to m.in. własna strona lub wizytówka w sieci, wpisanie do katalogu firm, które od razu czynią naszą firmę bardziej medialną i nowoczesną, rośnie ona w oczach klienta, postrzegana jest za bardziej profesjonalną... Patrząc z perspektywy klienta, również jest to dla niego wygodne, kiedy może spokojnie przyjrzeć się ofercie i wybrać to, co odpowiada mu najbardziej ;) Takie możliwości daje serwis Zapiso.pl - pozwala on na utworzenie własnego kalendarza, który znacznie ułatwia komunikację na lini klient-firma. No i nie jesteśmy już anonimowi.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum