drukarka atramentowa

Wysłana - 12-29-2009, 23:06
Niezarejestrowany
Gość

hej,

w swieta moja drukarke szlag trafil i diagnoza jest taka, ze nic jej juz nie uratuje. Dlatego szukam nowej - byla w kilku sklepach, ale drukarek jest tyle, ze jako laik nie potrafie wybrac konkretnej. Ktos moze cos doradzic? Fajnie byloby gdyby byla atramentowa - juz sie do takich przyzwyczailam i wiem gdzie kupowac zamienniki i takie tam:)

Wysłana - 12-29-2009, 23:17
czif
Member

Nie napisałaś jaki jest budżet na ten zakup, ale domyślam się, że szukasz raczej czegoś ze średniej półki. Może coś takiego http://sklep.doktortusz.pl/deskjet-d...l?cPath=44_275 Według mnie w zupełności Ci wystarczy. Jednocześnie polecam ten sklep ze względu na tanie zamienniki - można w ten sposób sporo kasy zaoszczędzić, ale to już pewnie wiesz...;)

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Serwis dla młodzieży organizującej osiemnastki, Pobicie jakie odszkodowanie ?, Naprawa gwarancyjna telefonu, akcje agora, Wakacjie, wymiana okien przez administracje, pomysł na stronę internetową, termin ważności prawa jazdy, Skup surowców wtórnych, na czym można zarobić ?