drukarka atramentowa

Wysłana - 12-29-2009, 23:06
Niezarejestrowany
Gość

hej,

w swieta moja drukarke szlag trafil i diagnoza jest taka, ze nic jej juz nie uratuje. Dlatego szukam nowej - byla w kilku sklepach, ale drukarek jest tyle, ze jako laik nie potrafie wybrac konkretnej. Ktos moze cos doradzic? Fajnie byloby gdyby byla atramentowa - juz sie do takich przyzwyczailam i wiem gdzie kupowac zamienniki i takie tam:)

Wysłana - 12-29-2009, 23:17
czif
Member

Nie napisałaś jaki jest budżet na ten zakup, ale domyślam się, że szukasz raczej czegoś ze średniej półki. Może coś takiego http://sklep.doktortusz.pl/deskjet-d...l?cPath=44_275 Według mnie w zupełności Ci wystarczy. Jednocześnie polecam ten sklep ze względu na tanie zamienniki - można w ten sposób sporo kasy zaoszczędzić, ale to już pewnie wiesz...;)

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Ile zarabiają elektrownie wiatrowe, Założenie sklepu z odżywkami, Ej, Wirtualny katalog produktów, pieniądze na start firmy, od ilu lat można założyć w Polsce firmę ?, przekroczony termin naprawy gwarancyjnej, sprzedawanie gazet na ulicy, obowiązek meldunkowy, baza danych agencji reklamowych