dotacje dla mikroprzedsiębiorstw

Wysłana - 02-05-2010, 07:54
Bikon
Gość

potrzebuje informacji na temat dotacji dla mikroprzedsiębiorstw. Sam jestem zainteresowany założeniem takiej małej firmy, która zajmować się będzie naprawą komputerów i będzie to mikroprzedsiębiorstwo, a nie wiem czy mam szansę aby na to dostać dotację ? jak myślicie ?

Wysłana - 04-09-2010, 10:44
Nardor
Gość

naprawa komputerów to zbyt mała działka abyś na to jeszcze dostał jakieś dotacje. czego takiego drogiego potrzebujesz do naprawy komputerów co ?
 Wysłana - 05-31-2010, 22:26
Niezarejestrowany
Gość

zawsze możesz spróbować powalczyć o takie dotacje, ale możesz też skorzystać pomocy biur, które pozyskują czy pomagają pozyskiwać takie środki. Wysoką skuteczność ma w tym zakresie warszawskie Centrum Księgowości i Doradztwa Hetman. Zadzwoń, umów sie na spotkanie i zobaczysz co ci powiedzą. Może akurat się coś uda zdobyć i będziesz miał finanse na inwestycje.
 Wysłana - 06-09-2010, 13:12
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Niezarejestrowany Zobacz post
zawsze możesz spróbować powalczyć o takie dotacje, ale możesz też skorzystać pomocy biur, które pozyskują czy pomagają pozyskiwać takie środki. Wysoką skuteczność ma w tym zakresie warszawskie Centrum Księgowości i Doradztwa Hetman. Zadzwoń, umów sie na spotkanie i zobaczysz co ci powiedzą. Może akurat się coś uda zdobyć i będziesz miał finanse na inwestycje.
taaaa a takie biuro sciagnie z ciebie ok 5 tys powodzenia
 Wysłana - 09-18-2010, 12:13
Niezarejestrowany
Gość

zobacz tutaj:

http:// szybkiekredyty. blogspot. com

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum