teron, jak dopiero zaczyna, to po miesiącu powinien być boom... ja w 1 miesiac zrobilem 3 centy w łapie.
jakie obciązenie mają te hantle? i sztanga?
spotykam sie z tym, ze ludzie sie łapią za hantle i sztange, cwiczą biceps, triceps i klate codziennie i sie dziwią, ze łapy im rosną, a klata nie.przy takim natęzeniu na samym początku przyrosty w rękach będą niesamowite, przez ok 3-4 tygodnie, po których nastąpi przemęczenie mięśni i stagnacja. przyrosty w klacie będą przez tydzien i to niewielkie, gdyz piersi to wieksza partia mięśni, potrzebują więcej czasu na regeneracje i przy takim natężeniu przetrenujesz je 4 razy szybciej. teraz rada wujka Dobra rada:
1. jak chcesz przybyczyć ostro w miesiąc, mozesz przez miesiąc cwiczyc ręce w ten sposób, ze przez pierwsze dwa tygodnie cwiczysz biceps i triceps codziennie, przez nastepne dwa co drugi dzień. klate przez pierwszy tydzien codziennie, drugi tydzien co drugi dzien, 3 i 4 tydzien co 3 dni. tak samo z barkami. i teraz najważniejsza część. bardzo szybko w ten sposó doprowadzisz się do przetrenowania , więc po takim miesiącu co najmniej 2 tygodnie przerwy od jakichkolwiek ćwiczeń. ja sprawdzilem tę metodę na sobie, bo zaczynając nie wiedziałem jak ćwiczyć. przyszło 3 cm w łapie. w miesiąc. nie mówiąc o sile.
2. teraz Twoja decyzja - albo powoli i skutecznie planem na mase w poscie podwieszonym, ale jak sie uprzesz koniecznie, ze za miesiąc musi byc lepiej, to tym co ja CI powiedziałem.
P.S - i żryj do pełna ,6 razy dziennie.