Dołujące opisy na gg

Wysłana - 05-05-2009, 12:15
Nnaklo
Gość

Czy nie denerwują was te czasami jakże dołujące opisy na gg ? Czy to koleżanka która dostała jedynkę ze sprawdzianu piszę że jest samotna i że świat ją odtrąca itd. albo jakieś inne przykłady kolesia co nie zagadał do dziewczyny ale pisze na gg że nikt go nie kocha itp. bzdury ja już mam tego wszystko dosyć i czy nie ma opcji żeby zablokować takie opisy dołujące ?

Wysłana - 05-08-2009, 16:49
bunitas
Junior Member

raczej opcji nie ma :)
ale moim faworytem takich opisów jest:
zmieniam podpaskę na tampona z/w :P
 Wysłana - 09-17-2009, 15:44
Niezarejestrowany
Gość

Sa takie osoby ktore sobie wkrecaja ze jak dostana pizde to sa samotni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sa tez osoby ktorym jest naprawde zle i chca zeby ktos to zauwazyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
 Wysłana - 11-10-2009, 20:46
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Niezarejestrowany Zobacz post
Sa takie osoby ktore sobie wkrecaja ze jak dostana pizde to sa samotni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sa tez osoby ktorym jest naprawde zle i chca zeby ktos to zauwazyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zgadzam się... sam ustawiam takie opisy od 1,5 roku mam problemy, jest mi źle i żeby nie takie opisy i reakcja moich znajomych to tu bym nie pisał.....:(
 Wysłana - 11-11-2009, 10:28
4Fun_Mega_:D
Senior Member

Cytat:
Napisał Niezarejestrowany Zobacz post
Dobrze napisane :) są ludzie smutni i weseli większość smutnych albo jest brzydka albo są "idiotami" albo mieszkają za granicą i nie mają kolegów są też tacy co ustawiają dołujący opis bo ktoś go zbanował na jakimś serverze np.Cs omfg!
Ogólnie w nic nie gram zajmuje się laską <3 :D
 Wysłana - 11-11-2009, 14:06
Killus91
Senior Member

Mnie bardzo :/ Taki ich sposób na zauważenie ale denerwujący ...
 Wysłana - 01-08-2010, 00:03
KrisHolandia
Gość

Ja jestem za granica i ustawiam juz od bardzo dawna smutne opisy, ale tylko dla tego ze jest mi smutno.. zle.. lub sie doluje.. ;((( mam problemy.. w niektorych poprostu nie wiem co robic.. i tylko niektorzy znajomi nie raz mi pomoga a nie raz niektorzy zadepcza.. :// ;(( ale takie jest zycie.. mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i bedzie ok tak jak bym chcial :(.. tylko ze caly czas trzeba tego cholernego czasu :// ;((( .......
takie opisy dolujace denerwuja ale zrozumcie tez innych.. wam jest wesolo a komus bardzo zle.. wy ustawiacie wesole opisy a ktos nie.. tak juz poprostu jest. Zrozumcie takich.
 Wysłana - 01-12-2010, 14:20
Niezarejestrowany
Gość

Tutaj znajdziesz cieakwe opisy gg i nk.

www.naszaklasank.blox.pl
 Wysłana - 02-06-2010, 11:45
GRolok
Gość

Bardzo dobre typy sportowe - wysoka skuteczność

www.typysuper.pl
 Wysłana - 02-17-2010, 16:45
Niezarejestrowany