mozna tez przezywalem kilkanascie delirek ;]
Jedna byla mega potezna pomieszane delirium z psychoza amfetaminowa to co widzialem po 4 miesiacznych codziennych imprezach przekracza wyobrazanie zwyklego czlowieka najlepsze jest to ze wyszedlem na dwor w takim stanie a wszystko krecilo sie wokol ludzie mnie obgadywali wszyscy gadali na moj temat zle rzeczy wiec zaczalem kazdego wyzywac na ulicy :D potem zaszylem sie w domu kupowalem skrzynkami piwo bo pojawiac zaczely sie duchy demony postacie ze zwierzeco podobymi twarzami martwi zywi zombie od cholery tego bylo:F nawet czulem jak mnie dotykaly po ciele wtedy to juz uwierzylem ze to duchy wiec strach zapijalem alkoholem akcja trwala 4 dni ludzi na ulicy nie rozumialem bo co slowo gadali w innym jezyku ;) z wc jak wychodzilem skakalem ze strachu bo duch stal za mna ponad 2 m w koszuli itd itp
Sam alkohol delirka ? Jak sie dlugo popije to sie tak robi ze czlowiek boi sie nawet maskotek i martwych rzeczy bo przeksztalcaja sie w jakies demoniczne twarze jednym slowem strach lek drazliwosc ;)
Najlepiej kupic takiemu delikwentowi na poczatek 10 piw i powiedziec ze to zeby tym sie leczyl wypil 2,3 zjadl polozyl sie spac wzial witaminy,potem znowu 3 piwka zjadl witaminy i sen a potem juz tylko woda mineralna tyle w temacie skoro mi pomoglo a pilem nadluzej 1,5 roku dzien w dzien to komus kto pil 2 tyg prosze was;)