darmowe próbki kosmetyków

Wysłana - 06-24-2009, 13:43
DamianG
Gość

Moja siostra strasznie lubi zbierać darmowe próbki kosmetyków, i teraz mam takie pytanie do was może pomoglibyście jej i podali jakieś stronki na których właśnie można by zamówić te kosmetyki ? Ważne jest to aby nie płacić nawet za przesyłkę. Mam nadzieje że nie wymagam za wiele ?

Wysłana - 10-04-2009, 10:51
Niezarejestrowany
Gość

http://darmowe-probki.pl - jest to największy i najpopularniejszy w Polsce portal poświęcony wyłącznie zamawianiu darmowych próbek kosmetyków, perfum i katalogów.

Z pewnością się przyda
 Wysłana - 01-08-2010, 17:30
power123
Junior Member

Tutaj linki do darmowych probek i gadzetow sa, zamowilam i czekam ayes.pl Jesli ktos chce zaproszenia do lockerz.com pisac na apolonia81@wp.pl !!!!
 Wysłana - 01-25-2010, 21:17
Niezarejestrowany
Gość

Polecam stronkę w której za pisanie opinii dostaniesz naprawdę wartościowe nagrody typu pendrive, prostownica, żelazko, aparat fotograficzny, kamera, drukarka itp. Na stronie cokupic.pl/zaproszenie/ZDAWID
trzeba zalogować się hasłem i nickiem z Allegro.
Na tej stronie piszesz opinie o przeróżnych produktach codziennego użytku. Ja za 600 opinii dostałam drukarkę, zaś za 178 opinii prostownicę. Mam też kamerę Toshiba i zbieram na dysk zewnętrzny, już niewiele mi brakuje. (za OK 180 opinii jest również depilator, maszynka do strzyżenia, suszarka).
1 opinia to 30 słów. Za zaproszenie osoby dostajesz 30 punktów, za napisanie 1 opinii 15, za opinię w czasie happy hour 20 punktów. Każda 100, 200, 300 itd, opinia to dodatkowe 50 punktów. Myślę, że warto. Pozdrawiam
 Wysłana - 02-03-2010, 12:06
Niezarejestrowany
Gość

czy naprawde nie płaci sie przesyłke?
 Wysłana - 02-15-2010, 13:30
Niezarejestrowany
Gość

ej serio sie nie płaci czy jakis haczyk jest ?
 Wysłana - 02-17-2010, 12:00
Niezarejestrowany
Gość

http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/11749.html
nagrody za punkty wystarczy sie zarejestrowac i powiazac konta z portalami partnerskimi
 Wysłana - 02-20-2010, 15:01
Niezarejestrowany
Gość

http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/27508.html
wystarczy sie zarejestrowac i brac udzial w losowaniach i powiazadz konta z partnerami;) za to otrzymuje sie punkty ktore mozna wymienic na bardzo cenne nagrody;) pytania mozna przesylac mi na e-mail dorenka@vp.pl
Pozdrawiam;)
 Wysłana - 02-23-2010, 09:58
Niezarejestrowany
Gość

Ale napewno się nie płaci ? Co do darmowe-probki.pl to mi ta strona jakos nie chce działac . Bo jak kliknęłam rejestracja to nic się nie włączyło tylko białe pole ;( POMOCY !
 Wysłana - 02-23-2010, 12:26
Niezarejestrowany
Gość

Witajcie!

Pracuje w jednej z chyba największych hurtowni kosmetyków, mamy całą masę próbek i tak na prawdę nie wszystko udaje się nam rozesłać. Chcę to jakoś opchnąć bo tak na prawdę mało kto się tym interesuje a my dostajemy to regularnie bo ciągle zamawiamy spore ilości kosmetyków. Stąd pomysł żeby wysyłać 5 różnych kosmetyków pocztą każdemu kto będzie chciał. Mamy w ofercie właściwie większość markowych kosmetyków z różnych kategorii, doliczyłem się kilkadziesiąt różnych a wśród nich Kremy, Zapachy, Podkłady, Szampony, Balsamy, samoopalacze, odżywki są też tzw. mini size'y czyli małe buteleczki czy słoiczki np. kremów. Jak to zrobić?

Napisz do mnie maila a ja odeślę ci listę dostępnych próbek kosmetyków, wybierasz 5 dowolnych, płacisz za to 8zł razem z wysyłką ( przelew lub za pobraniem ) i czekasz kilka dni na paczkę. Sądzę że 8 zł to uczciwa cena biorąc pod uwagę mój czas i wartość próbek oraz oczywiście wysyłkę. Co o tym sądzicie?

Liczę na wasze opinie, szkoda żeby tyle towaru zalegało gdzieś na magazynie kiedy można to za pół darmo rozesłać.
Piszcie na probkizhurtowni[@]gmail[.]com

Pozdrawiam!

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum