Co się dzieje?

Wysłana - 07-20-2005, 17:22
cebula
Senior Member

Hmm mam coś takiego ze jak troche pocwicze, to mi sie robi, słabo ze az musze sie połozyć, i troche odlezec, głowa mnie boli, i wogóle, czy to czyms moze byc spowodowane. Jakieś rady?

Wysłana - 07-20-2005, 17:38
jonny
Senior Member

jesz odpowiednio duzo? moze sie glodzisz :P wtdfy to nie byloby nic dziwnego.. mozliwe tez ze ostatnio szybko urosles np 10cm w rok wtedy takei zaslabniecia zdarzaja sie i bez cwiczen.. powiedz cos wiecej o sobie i tych naglych odplywach sil to ktos mzoe pomoze.. a moze zle oddychasz podczas cwiczen? jesli nikt nie pomoze to konieczny bedzie lekarz, zdrowie najwazneijsze..
 Wysłana - 07-20-2005, 17:44
cebula
Senior Member

hmm Jem bardzo duzo, ze o glodzie niema mowy. I od dłuzszego czasu stoje w miejscu ze wzrostem na 180cm. Kiedyś trenowałem 2lata zapasy, a tam był jeszcze wiekszy wysiłek, i wogóle, nawet jak robilismy siłe na treningach, to niezdarzało mi sie cos takiego, ze robi mi sie słabo.
I Niewiem, czym to moze byc spowodowane, to mi sie zdarza czesto, ale sa dni, w któych ejst normalnie
 Wysłana - 07-20-2005, 17:51
Taras
Senior Member

Moze cisnienie tez to miałem było to od CIsnienie gwałtowny skok
 Wysłana - 07-20-2005, 18:22
Maciek
Senior Member

ja miałem coś takiego, okazało się że w sercu zastawki mi się nie domykają, i krew tlenowa mieszała się z nie tlenową, raz przy super treningu zemdlałem i do końca dnia byłem półżywy. Ale ćwicze do dziś i jakoś żyje :D. Lepiej wybierz się do lekarza, a to że trenowałeś zapasy to nie ma nic do rzeczy, bo ja kiedyś trenowałem 5 lat piłke nożną i nic mi się takiego nie działo, a przebadać się warto!!
 Wysłana - 07-20-2005, 18:30
lew
Senior Member

ja też mniałem coś takiego po jakimś tam czasie treningów i to dość mocne przez ok tydzień więc przestałem ćwiczyć bo nie dawałem rady ale po pewnym czasie jak wybrałem sie na siłke to już było dobrze radził bym ci troche odpocząć to sie nieraz przydaje
 Wysłana - 07-20-2005, 18:39
cebula
Senior Member

no ok mozliwe ze musze odpocząc, bo jade dzien wdzien =] THX
 Wysłana - 07-20-2005, 18:43
Maciek
Senior Member

nie można ćwiczyć dzieńw dzień!!, musisz mieć czas na regeneracje
 Wysłana - 07-20-2005, 19:02
lee
Senior Member

wybierz sobie plan z podwieszonego postu to jedna sprawa
mierz cobie codziennie cisnienie (jak masz w domu cisnieniomierz)

nie przesadxaj z treninigiem bo doprowadzisz sie do zawału serca, a po zawale to bedziesz sie muisał pozadnie sastanowic czy wyjsc na spacer czy nie - bo to juz bedzie za duzy wysiłek

a w dzisejszych czasach zwal serca ponizej 20 roku zycia to standard
 Wysłana - 07-21-2005, 09:24
cebula
Senior Member

ok wybiore se jakiś plan, i bede sie go trzymał.
Może rzeczywiscie jak bedzie jakis dzien przerwy, to bedzie lepiej, z samopoczuciem!

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum