co robić po skończeniu...

Wysłana - 11-23-2006, 15:09
Dark
Member

Witam

Właśnie niedługo kończe brać kreatyne z białkiem. Białka jeszcze troche zostanie. Co robić jak zjem już i kreatyne i same białko? Jem diete. Wiem, że po skończeniu krety trzeba czekać miesiąc żeby można było brać nastepną. Drugie pytanie to jaka kreatyna jest najlepsza np. jabłczan, monohydrat czy coś takiego itd. ? Z góry THX [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]

Wysłana - 11-23-2006, 15:12
Molesta
Gość

to zalezy jaka kreatyne brales, lepiej zostaw ta kreatyne na potem bo co cykl jej dzialanie spada, kup bialko gainera carbo zalezy czego ci brakuje w diecie, odstep co cykl kreatyny napewno nie wynosi miesiac tylko o wiele dluzej, jak brales mono to mozesz kupic mono i przenosnik(dextroza, dextro juice-to bardziej bo amsz mala wage)
 Wysłana - 11-23-2006, 15:55
Dark
Member

TREC PRO REACTOR 3 (150 kap.) to kreatyne brałem. Za 3 dni mi sie skończy to biore do konca. Co to znaczy mono?
 Wysłana - 11-23-2006, 16:17
Qubuś
Senior Member

mono - monohyrdat kreatyny, czyli jej najsłabsza forma! Ty brałes Jabłczan, czyli już mocniejszą forme! Po cyklu dokup następne białko, chyba ze masz go dość w diecie! Pozatym jako antykatabolik kup BCAA (Vitalmax ok 65 zł na 2 miesiace)! Jeśli chodzi o odstęp to oczywiscie moze być miesięczny, ale kreatyna naprawde działą jeśli stosujesz ją ze 3 razy w roku, im więcej, tym działanie słabnie!! Jeśli chcesz znać hierarchie siły kreatyn to napweno najniżej jest monohydrat, potem wszelkiego rodzaju Jabłczany, Kre alkalyny, cytryniany itd. Najmocniejszą formą jest teraz chyba etylowy ester kreatyny! Ale Tak naprawde najsilnijeszymi kreatynami są stacki kreatynowe (czyli takie mixy dosłownie wszystkiego) Najsilniejsze to np. X-Pand, Storm, Vault
 Wysłana - 11-24-2006, 16:06
Dark
Member

A co myslicie o miesiacu przerwy po skonczeniu cyklu i kupic TREC MASS XXL albo cos podobnego. Co najllepiej kupic sobie za miesiac? Kreatyny raczej narazie nie chce. Białko tez mysle, ze nie wchodzi w gre. Mam diete ale napewno wazniejsze sa weglowodany dla mnie.
 Wysłana - 11-24-2006, 17:17
Qubuś
Senior Member

No to kup Carbo z Olimpu albo biogenixa! Jeśli chcesz Gainera to nie musisz czekac zeby go kupic, zadna przerwa nie jest wymagana!
 Wysłana - 11-28-2006, 19:47
Dark
Member

Zdecydowałem sie, ze kupie chyba MASS XXL 3 kg albo 4 kg. Napewno po tym duzo przytyje. Pozdrawiam
 Wysłana - 11-28-2006, 20:05
emceczs
Senior Member

Zacznijmy od tego ze bialko jest podstawa ,wiec najlepiej nie robic przerw jesli Cie stac na co miesieczna diete suplementacyjna,proponuje nastepujace polaczenie tymniemniej ze brales reaktora .Odżywka węglowodanowa typu CARBO , Glutamina ,Kompleks witaminowo-mineralny,BCAA tylko w dni treningowe ,Aminokwasy złożone . jak do tego dodasz gainera tez bedzie dobrze

Wysłana - 11-28-2006, 21:08
Qubuś
Senior Member

emceczs... więcej spli nie mogłeś wymienic? [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /] chcesz zeby chłopakowi tak od młodości się wątroba zjebała? Witaminy owszem zawsze się przydadzą. zamiast Aminokwasów (BCAA, glutamina) lepiej kupić gainera, ma przeciez w sobie białko... po co marnowac tule pieniędzy? Pozatym zamiast carbo mozna jescze wiecej gainera wziąźć! Takie małe wszystko w jednym!
 Wysłana - 11-29-2006, 12:15
Dark
Member

Qubus ma racje! Po co mam sie faszerowac od młodosci. Napiszcie co najbardziej polecacie na mase. Ja bym chciał Gainera ale piszcie jaki jest najlepszy. MASS XXL? Kasy mam sporo.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum