co na wakacje??

Wysłana - 06-11-2004, 12:11
conan barbarian
Senior Member

czesc mam zamiar cos kupic na wakacje a dokladnie na lipiec zeby troszke sie pociachac tylko nie wiem co bo robienie masy chyba odpada w taki upal :) hea hea a wiec prosze o porady i oczywiscie taki zestaw na mala kieszen bo z kasa ciezko zwlaszcza w wakacje i prosze o rady wyprobowanych supli i jakich firm z gory dzieki........

Wysłana - 06-11-2004, 13:17
HighTower
Senior Member

Wakacje sie zblizaja i ja zaczynam dzia3aa, racja cieplo nie sprzyja polepszaniu sie masy ale rze?by a z ni1 równie? mog1 isc obwody w góre
Polecam Gainera Nutrenda 6kg (150z3)
Ja planuje biegac i trenowaa do tego zastosowac tego Gainera, bia3ko i potem kreatyne Olimpa bo slysza3em duzo dobrego o niej a jest tania (ale takto polceam kreatyne mulipowera) no i dieta trzymaj diete tyle ze w ciep3o nie chce sie ju? tak jesa!
Taka standardowa kuracja suplementami, napewno trzeba w wakacje pamietaa o odpowiedniej ilooci bia3ka pia wiecej wody no i z rozs1dkiem do alkoholu:)
Bedziesz trenowa3 konsekwentnie nie zapomnisz jeoa:) a do tego te suplementy musi coo pojoa na plus!
Powodzenia:)
pzd 8)
 Wysłana - 06-25-2004, 07:57
mariancks
Member

ja polecam te? gainera ale firmy hi tec o nazwie mass gain jest stosunkowo tani , do tego najlepiej bialko firmy extensor jest dobre i tanie ma wysokie Bv no i kreatynke z olimpu dla mnie jest najlepsza........
 Wysłana - 06-25-2004, 11:33
Taras
Senior Member

Je?eli jest on poczatkujacy a domyslam sie ze tak jest to nie ma sensu brac kreatyny.
 Wysłana - 06-25-2004, 13:55
conan barbarian
Senior Member

hahahahahahahahahaha taras do kogo ty mowisz poczatkujacy z tego co ty mowisz to ........... <no comment> czlowieku pytam sie bo nigdy carbo nie bralem zabawny jestes...
 Wysłana - 06-25-2004, 14:13
Taras
Senior Member

To skoro jestes taki doowiadczony to nie wiesz co masz sobie kupia :?: :?:

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum