CO JEST LEPRZE???;-)

Wysłana - 06-19-2004, 20:55
mrs
Junior Member

ej ludzie co jest leprze w moim przypadku jezeli waze za duzo mam tkankte t3uszczowa ??
trening na mase i aeroby przy odpowiedniej diecie
czy tening na redukcje tkanki t3uszczowej...
Jak macie propozycje to piszcie

Wysłana - 06-19-2004, 23:31
anabi
Senior Member

na moje oko mozesz robic nawet i trening na mase powoli zzucisz tluszcz i miesnie beda juz mialy swoj aldny ksztalcik i obwod do tego aeroby to niezly pomysl ;) oczywiscie wg mnie bo napewno wielu powie ze\" nie fajnie \" tak robic ;)
redukcja taknki hmm do tego tez mozna dozucic aeroby, nie mozna lecz trzeba:D polecam raczejtrening namase i wiecej aerobow moze to za bardzo nie idzie w parze ale napewno pomorze
 Wysłana - 06-20-2004, 11:16
Hades
Gość

Cytat:
ej ludzie co jest leprze w moim przypadku jezeli waze za duzo mam tkankte t3uszczowa ??
trening na mase i aeroby przy odpowiedniej diecie
czy tening na redukcje tkanki t3uszczowej...
Jak macie propozycje to piszcie
Przede wszystkim dieta nisko t3uszczowa, aeroby obowi1zkowo i systematyczny trening minimum 3x w tygodniu. Przed ka?dym treningiem rozgrzewka i maksymalny trening do granic mo?liwooci. Ogranicz spo?ywanie produktów bogatych w t3uszcz.

Je?eli masz du?y brzuch to proponuje trenowaa go kilka razy w tygodniu po 3 awiczenia dziennie.
 Wysłana - 06-20-2004, 12:42
conan barbarian
Senior Member

1. dieta
2. dieta+trening <nie polecam masowki>
3. dieta+trening+aeroby /<nie 10min>
trzymaj sie tego a bedzie dobrze, na pocztek starczy zobaczysz sam posobie
 Wysłana - 06-20-2004, 12:58
mariancks
Member

ja myole ?e w takim wypadku du?o aeobow ja pol1czy3em sobie trening typowy na mase miesni z treningiem typowym na rzezbe i w moim przypadku to zadzia3a3o ograniczy3em spozycie t3uszczów i troszeczke spozycie weglowodanow a zwiekszy3em spo?ycie bia3ka .pozdrawiam wszystkich... niech moc i si3a bed1 z nami pakerami :mrgreen:
 Wysłana - 06-20-2004, 13:28
anabi
Senior Member

Cytat:
ja pol1czy3em sobie trening typowy na mase miesni z treningiem typowym na rzezbe
chyba ci cjhopdzi o to ze masowke robisz na silce a ten typowo na zezbe to duzo aerobow??? bo na silce jakos niewidze sposobu zeby to polaczyc ;)
 Wysłana - 06-20-2004, 15:21
mrs
Junior Member

powiedzcie jaki to ma bya trening na mase czy na rzeYbe czy na co
aha i jest jeden problem mam u siebie domow1 si3ke tzn 3awka 3awka na brzuszki modlitewnik sztanga prosta i 3amana i sztangielki jak macie jakieo treningi dla mnie takie dotycz1ce tematów powy?ej to wielkie dzieki...Najlepiej jak by to nieby3 trening obci1zaj1cy kregos3óp bo mam 16 lat ...WKONCU WY WIECIE NAJLEPIEJ
 Wysłana - 06-20-2004, 17:01
mariancks
Member

Chodzi o to ze jeden tydzien masówka a drugi zezba i du?o aerobow od 30 minut do 1 godziny na aerobach mo?e to i dziwny sposób ale mi pomug3 no a tobie rzdi3 bym wiecej aerobów
:mrgreen:
 Wysłana - 06-20-2004, 18:02
anabi
Senior Member

rozumie mariancks:D jak ci ponmoglo to fajnie :D ja nigdy tak sie nierobilem bo niemam problemu z tluszczykiem:D
mrs masz lat 16 niechcesz obciazac kregoslupa to moze zostaw sobie narazie mase w spokoju
\"pobaw\" sie w aeroby i trening na wytrzymalosc, zezbe czytli duza ilosc powtorzen
opanbuj dobrze technike bedzie jak znalazl za rok kiedy zaczniesz podchodzic pod duze ciezary... dobra technika i przyzwyczajenie organizmu do wysilku to swietna podstawa
w dziale terening jest duzo postow na temat treningu wytzrymalosciowego czy tez zezbe zajzyj tam niektorzy pisza ciekawe rzeczy:D pamietaj tylko niektorzy ;) hihi

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum