co¶ o arnoldzie??

Wysłana - 02-03-2004, 20:56
conan barbarian
Senior Member

Mam pytanie czy chcecie bym umieocil tu najwazniejsze wiadomooci o jednym z najlepszych kulturystow jacy do ted pory byli czyli o Arnoldzie Schwarzeneggerze. Wiem to juz bylo na tamtym forum ale tam to bylo okrojone i nie wszystko sie zgadzalo ja bym podal jego historie zwiazana z kulturystyka jego dane mo?e jakies wczesne zdjecia itp.. piszcie to bede wiedzial czy jest warto, moze procz Arniego dalo by sie wstawic tak?e inne ikony swiatowej kulturystyki.....a ha nie chce tu wstawiac durnych cytatow z innych stron a ni e jakiejs nudnej historii tylko jego cwiczenia, jak doszedl do swojego poziomu i jakie mial osi1gi czyli wycisk przysiad itp... nie których mo?e to zainteresowac.. :D :D

Wysłana - 02-03-2004, 22:51
Hades
Gość

—adnego kopiowania z innych stron, powiedzia3em ju? to w innym topicu. Jak ktos chce poznac biografie Arnolda wystarczy ze wejdzie na www.kulturystyka.org.pl ju? nied3ugo hehehe )
 Wysłana - 02-04-2004, 11:29
conan barbarian
Senior Member

dobra Hades ty tu ?1dzisz ale chcialem przybli?ya postacje innych starszych kulturystow któ?y kreowali ten sport jak np.Franco Columbo, Louis Ferrigno, itd.... ale jak nie to temat zamkniety.... <ja nie kopiuje tylko pisze sam wybierajac ciekawostki opierajac sie przy tym o ksi1zki lub czasopisma od kopiowania na tym forum s1 inni...>
 Wysłana - 03-05-2004, 21:58
Hades
Gość

zmieni3em zdanie, jeoli nie s1 to materia3y kopiowane z innych stron to spoko, czekam na artyku3 :D
 Wysłana - 08-01-2004, 11:32
Ma3y
Senior Member

Jak najbardziej sie przyda. Chetnie bym poczyta3 o prekursorach tego sportu.
 Wysłana - 08-10-2004, 11:58
conan barbarian
Senior Member

\" Jestem dumny z tego, ?e mam do czynienia z Arnoldem, zarówno jako przyjaciel, jak i wspó3pracownik. Jest prawdziwym mistrzem i cz3owiekiem i silnym chaakterze, który nigdy nie zapomnia3 o swoich korzeniach tkwi1cych w kulturystyce. Jego oddanie temu sportowi nigdy nie s3ab3o bez wzgledu na to, jak wielkie sukcesy osi1ga3 w ró?nych innych swoich poczynaniach\"
BEN WEIDER
\" Widz1c jak dzieci Arnolda wspinaja sie na niego, przytulaja go i caluja, doszedlem do wniosku, ze jest on równie wielkim cz3owiekiem, jak wspania3ym by3 kulturyst1......\"
JOE WEIDER

a wiec prawdziwy wzór do naoladowania :!: :!: :!:
 Wysłana - 08-11-2004, 16:20
grabbi
Senior Member

No je?eli jak ju? kolega Hades powiedzia3 nie bedzie to skopiowane z innych stron to jestem jak najbardziej za :P
Ale je?eli to mia3by bya przedruk to chyba nie ma sensu bo ka?dy sobie w necie mo?e znaleoa to wszystko co bedzie chcia3
 Wysłana - 08-11-2004, 19:14
conan barbarian
Senior Member

GRABBI to nie przedruk to cytat z wypowiedzi braci WEiDER nie kopiuje stron a pochodzi to z czasopisma \".......\" wybralem to jako ciekawostke zeby podkresilic miano Arnolda jako kulturysty wszechczasow....a jak chcesz poczytac skopiowane zywcem ze stron to juz taki dzial jest zrobiony z biografiami zawodnikow
================================================== ===
pozdrow.....
 Wysłana - 08-11-2004, 23:34
grabbi
Senior Member

No przecie? nigdzie nie napisa3em, ?e to jest przedruk :( Po drodze jakoo zgubi3 mi sie Twój post i tak wysz3o :oops:

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum