Witam - pomocy mam poważny problem, chodzi o to że posiadam brązowy mocz nie wiem od czego to może być ? Niech mi ktoś da znać czy to jakaś poważna choroba czy raczej nie ma się czym przejmować. Nigdy nie miałem innego koloru moczu niż żółty albo biały, teraz jestem w wielkim szoku i strasznie się boję.
Brązowy mocz może oznaczać coś bardzo groźnego i lepiej od razu idź na pogotowie. Bo to może znaczyć że Twoje nerki przestają prawidłowo pracować więc uważaj ! Na Twoim miejscu zamiast pisać na forum już bym był na pogotowiu
Nie koniecznie brązowy mocz musi oznaczać chore nerki to może być także oznaka przeziębienia pęcherza. czy podczas oddawania moczu bolało Cię coś ? czułeś jakiś ból w podbrzuszu ?
nie czułem żadnego bólu ale panowie nie straszcie mnie że to może być coś poważnego ! przecież czuje się całkiem dobrze i czy w takim stanie też mnie może choroba przy atakować ?
oczywiście że choroba Cię może złapać nawet jak jesteś w dobrym nastroju, dlatego czym prędzej radziłbym Ci udać się do lekarza ! z nerkami nie ma przelewek
Jeśli nie czułeś żadnego bólu podczas oddawania moczu to jednak radziłbym Ci udać się do lekarza bo w takim razie wszystko wskazuje na to że to jakiś problem z nerkami a nie z pęcherzem.