Brązowy mocz

Wysłana - 06-08-2009, 09:12
Janek
Gość

Witam - pomocy mam poważny problem, chodzi o to że posiadam brązowy mocz nie wiem od czego to może być ? Niech mi ktoś da znać czy to jakaś poważna choroba czy raczej nie ma się czym przejmować. Nigdy nie miałem innego koloru moczu niż żółty albo biały, teraz jestem w wielkim szoku i strasznie się boję.

Wysłana - 06-08-2009, 12:10
Paczek
Gość

Brązowy mocz może oznaczać coś bardzo groźnego i lepiej od razu idź na pogotowie. Bo to może znaczyć że Twoje nerki przestają prawidłowo pracować więc uważaj ! Na Twoim miejscu zamiast pisać na forum już bym był na pogotowiu
 Wysłana - 06-08-2009, 12:11
Bari
Gość

Nie koniecznie brązowy mocz musi oznaczać chore nerki to może być także oznaka przeziębienia pęcherza. czy podczas oddawania moczu bolało Cię coś ? czułeś jakiś ból w podbrzuszu ?
 Wysłana - 06-08-2009, 12:11
Janek
Gość

nie czułem żadnego bólu ale panowie nie straszcie mnie że to może być coś poważnego ! przecież czuje się całkiem dobrze i czy w takim stanie też mnie może choroba przy atakować ?
 Wysłana - 06-08-2009, 12:12
Paczek
Gość

oczywiście że choroba Cię może złapać nawet jak jesteś w dobrym nastroju, dlatego czym prędzej radziłbym Ci udać się do lekarza ! z nerkami nie ma przelewek
 Wysłana - 06-08-2009, 12:12
Cok
Gość

Jeśli nie czułeś żadnego bólu podczas oddawania moczu to jednak radziłbym Ci udać się do lekarza bo w takim razie wszystko wskazuje na to że to jakiś problem z nerkami a nie z pęcherzem.
 Wysłana - 06-08-2009, 12:14
Janek
Gość

ok w takim razie lecę do lekarza ponieważ narobiliście mi kupe strachu ! napisze co i jak gdy przyjadę. dzięki za odpowiedzi
 Wysłana - 11-20-2009, 17:41
Niezarejestrowany
Gość

brazowy mocz to chora watroba i trzeba jak naj szybciej isc do lekarza bo jezeli nie bedzie leczone pojawi sie temperatura i antybiotyk ,,,,,,,,,,,,,,
 Wysłana - 02-07-2010, 18:25
Niezarejestrowany
Gość

no ja tez tak mam
 Wysłana - 02-16-2010, 13:54
Niezarejestrowany
Gość

tez ciemny bronzowy mocz od jakis paru miesiecy ale tu jest jesszcze jeden problem bo wylatuje z grutkami

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum