Ból przedramienia wzdłusz kośći

Wysłana - 11-24-2006, 18:43
jarek222
Junior Member

Co moge zrobić z tym!! pomocy mam to juz 2 miesiące smarowałem maścią naproxen troche pomogło ale ból niezniknoł,glukozamina moze pomorze??wiem ze to na stawy ale niewiem juz co robić z tym,jak bylem u lekarza kazal mi z miejszymi cienzarami cwiczyc albo wogole niecwiczyc wienc poracie mi co i jak,a teraz sobie suple kupilem jestem w trackie spozywania wienc jaka kolwiek przerwa odpada,Pomocy!!

Wysłana - 11-24-2006, 21:52
Szalony Szeryf
Gość

Często taki problem tworzy się od robienia bicepsa sztangą prostą. Jeśli akurat to robiłeś, to najpierw zrób sobie przerwę, a potem zastąp to ćwiczenie np. hantlami.
 Wysłana - 11-24-2006, 21:56
jarek222
Junior Member

doskonale otym wiem ze jak sie robi biceps sztangą to przedramie pracuje i najbardziej natym ćwiczeniu mozna tą kontuzje mieć ja juz nierobie sztangą bicepsu z 2 miechy nierobie robie tylko 3 razy 7,tak to wogole
 Wysłana - 11-24-2006, 22:14
Szalony Szeryf
Gość

Moi znajomi i ja również stosowaliśmy maści przeciwbólowe, a z doświadczenia wiem, że przerwa w treningach jest konieczna by ból zniknął. Dlatego prawdopodobnie najlepiej będzie, jeśli na jakiś czas odstawisz żelastwo...
 Wysłana - 11-25-2006, 10:48
wesu
Senior Member

mialem to samo, fatalna sprawa bo sile mialem zeby cwiczyc ale bol przeszkadzal, zrob sobie przerwe nie ma innej rady
 Wysłana - 11-25-2006, 11:09
Qubuś
Senior Member

Jakie suple jesz jeśli moge wiedziec? pozatym jeśli ból jest naprawde uporczywy a Ty nie chcesz przerywac to po prostu skup sie na 2 tygodnie na cwiczeniach niewymagajacych pracy przedramienia tj. nogi, rozpiętki na butterfly itd. Maścią smaruj sie regularine, bo leczą też stan zapalny a nie tylko dzisłają przeciwbulowo!
 Wysłana - 11-25-2006, 12:13
jarek222
Junior Member

suple mam kreatyne bialko i aminokwasy BCAA,takze narazie przerwy niemoge robić maść dalej bende smarował tak za purtorej miesiąca zrobie przerwe
 Wysłana - 11-25-2006, 20:33
wacek33
Senior Member

taki wiek i taki staż a ty już krete ładujesz [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":blink:\" border=\"0\" alt=\"blink.gif\" /]
 Wysłana - 11-25-2006, 21:15
Qubuś
Senior Member

Wacek chciałbym Ci przypomniec, ze na tym forum byli rowniez tacy, ktorzy kazdemu radzili kupic X-Panda [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /] A skoro kolega w takim wieku i stazu sie zdecydowal to sie to poprostu na nim zemsci w przyszlosci!
 Wysłana - 11-26-2006, 10:36
jarek222
Junior Member

co mi się moze stać co??

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum