Bluza/Koszulka z logiem

Wysłana - 03-23-2007, 23:16
sp4rk
Senior Member

Wiec topic o tej smyczy naklonil mnie do napisania tego topica heh [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] Mam pomysl zeby zrobic bluzy/koszuki z owym logiem mojego wykonania
[a href=\"http://imageshack.us\" rel="nofollow" target=\"_blank\"][img src=\"http://img374.imageshack.us/img374/791/logotemplatelogo12aaaul4.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /][/a]

Moze dla niektorych pomysl glopi itd Ale dla mnie calkiem realny potrzebne sa tylko checi. Co o tym myslicie ?

Nastepne logo [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
[a href=\"http://imageshack.us\" rel="nofollow" target=\"_blank\"][img src=\"http://img339.imageshack.us/img339/3674/logotemplatelogo15aaaig8.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /][/a]

Wysłana - 03-23-2007, 23:23
Giera
Senior Member

jak dla mnie to wolę tradycyjne logo ale twórz dalej [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
 Wysłana - 03-23-2007, 23:28
sp4rk
Senior Member

Ziom zapodaj jakies pliki ktore moga mi sie przydac np. z waszego loga tego typa czarnego [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /] bo nie moge znalesc tego w dobrej jakosci
 Wysłana - 03-24-2007, 00:12
Giera
Senior Member

wątpie, żeby to przeszło bo logo ma już znaną markę jak pisał Hades ale to drugie mi się podoba [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
 Wysłana - 03-24-2007, 07:47
Szalony Szeryf
Gość

Mi się nie podoba [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
Stare logo jest dobre. Sprawdzone & potwierdzone
 Wysłana - 03-24-2007, 08:50
woziu16
Member

A ja bym chętnie zamówił taką koszulkę:D nie sądzicie ze potrzebne są zmiany? wszystko się zmienia wiec dlaczego logo nie moze?
 Wysłana - 03-24-2007, 09:06
Szalony Szeryf
Gość

A wyobrażasz sobie co by było gdyby zmienili logo NIKE ? [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
To logo które jest jak dla mnie jest najlepsze. Tylko koszulka miała być czarna, a wszystko miało wyglądać jak negatyw.
 Wysłana - 03-24-2007, 12:13
Giera
Senior Member

w sumie znaki adidasa i pumy zmienili [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /]
 Wysłana - 03-24-2007, 12:14
Szalony Szeryf
Gość

Dlatego powiedziałem NIKE [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
 Wysłana - 03-24-2007, 12:32
Giera
Senior Member

napisałem* [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum