baza mailowa skąd brać ?

Wysłana - 02-26-2010, 07:05
pamiok
Gość

gdzie w internecie można by znaleźć dobrą bazę mailową dzięki której można by wysyłać maile do ludzi zainteresowanych naszymi reklamami ? Nie znalazłem jeszcze lepszego sposobu na reklamowanie mojej firmy dlatego pomyślałem o tym. Jak wam się wydaje czy to dobry pomysł ?

Wysłana - 03-17-2010, 11:51
fatek23
Senior Member

Po to to już trzeba się udać do firm które zbierają takie bazy mailowe, np. wirtualna Polska czasami rozsyła maile od swoich klientów i mają gotowe już bazy mailongowe
 Wysłana - 03-17-2010, 12:47
Kajson69
Senior Member

tylko że baza mailingowa od wp jest przecież strzeżona i nie jest dostępna tak abyś sobie ją wziął i wysyłał maile jakie Ci sie podoba

Wysłana - 03-19-2010, 10:34
Asiula2
Senior Member

Tak baza mailingowa Wirtualnej Polski jest strzeżona, ale jak się chcesz robić reklamę za pomocą spamu to mozna u nich to wykupić

Wysłana - 03-20-2010, 10:49
Pawel Krzych
Gość

Najlepiej tworzyć jest własną listę mailingową.

Praktycznie wszystkie mailingi dostępne na allegro mają znikomą skuteczność. Pomyśl tylko, nie jesteś jedynym właścicielem takiej bazy, to znaczy, że reklam do odbiorców przychodzi multum.

Sprawdź tutaj http://www.marketing21.pl/tag/newsletter/
 Wysłana - 03-22-2010, 08:07
tedef9
Senior Member

dokładnie nareszcie fachowa wypowiedź w tym temacie !
nie dajcie się skusić na to, że jak jest ogromna baza mailingowa to już każdy będzie czytał waszą reklamę

Wysłana - 04-08-2010, 08:13
tabar
Gość

jak potrzebna mi była baza mailowa osób które pozwalały na otrzymywanie spamu to udałem się do największych for internetowych o tematyce rozrywkowej i po opłacie dostałem sporą listę maili
 Wysłana - 09-02-2010, 13:32
Niezarejestrowany
Gość

testd sdfasdasdas
 Wysłana - 01-23-2011, 13:25
Niezarejestrowany
Gość

Nazywam się Wojciech Chlipała i w raz z grupą osób od 3 lat zajmujemy się tworzeniem baz mailowych.

Nasz oferta jest skierowana głównie do osób, które dopiero co wchodzą na rynek, a co za tym idzie mają ograniczone fundusze. Z doświadczenia wiem, że mailing jest jedną z najskuteczniejszą formą reklamy jak i promocji.
Jeśli nasza oferta przypadnie Państwu do gustu lub gdyby ktoś miał jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt pod wybrane numery telefonu:
- 692-921-705
- 516-787-739

Nr Gadu-Gadu 11011317

Bądź też drogą elektroniczną:
- wojciech_chlipala@wp.pl
- tworzeniebazmailowych@wp.pl
 Wysłana - 03-03-2012, 21:25
Niezarejestrowany
Gość

Post usunięty przez moderatora

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum