Banalny sposób na jebniecie mocne

Wysłana - 09-02-2007, 16:59
slipknot1987
Gość

Po co komu sztuki walki macie tu moj patent...jak ktos ma najlepiej jakies pomieszenie na rozpizdziel ogolny" hyh ale fajnie zabrzmialo 'haha' Oto on;
potrzene;
-woreki,miechy albo jak to tam sobie nazwiecie wkazdym bac razie cos gdzie mozna duzo nawalic
-miejsce umocowania blisko sciany
-piach
wykonanie;
-do workow najlepiej 2-3 nalozonych na siebie nawalic do 4\6 piasku
-zawiesic napelniony wor na sciane ..juz wyjasniam czemu dlatego na scianie azeby sie nie trzepal jak zyd na gownie

Sedno sparwy, napazasz taki worek seriami 3x10min(na poczatek moze byc mniej) najlepiej z piesci jagby ktos chcial nogi trenowac to bardziej proponowal bym zwir jakis cienki(choc tego jeszcze nie probowalem-zoabzcy sie zreszta 'kwadr') stopmniowo zwiekszacie czas cwiczen w seriach pojedynczych....
Mi np; przy 1 okazji jebniecia komus po okolo 1,5 ...2miesiacach kolesia zmiotlo tak bym to ujol kolo 90 kg mial znaczy to jest po leku zanizone" he ale wtedy nie myslalem otym 'nerwus' Ja wtedy 68 wazylem to mozecie sobie wyobrazic ...potej akcji juz sie koles nie czepial.. 'luzik' Bez zbytniego kombinowania ale skuteczne...Pozdroo

Wysłana - 09-03-2007, 07:22
EL CHE
Gość

no comment
rodzyn
 Wysłana - 09-03-2007, 07:57
Szalony Szeryf
Gość

Ja tam tłukę brata.
 Wysłana - 09-03-2007, 19:21
hero
Gość

j.w.
Tyle, że teraz przestał pracować bo ma szkołę i więcej wolnego czasu więc też będzie ćwiczył więc może być mniej ciekawie:].
A nie lepiej kupić worek zamiast kombinować? Te chińskich firm są niedrogie i nie najgorsze.
 Wysłana - 09-03-2007, 19:30
Kmil
Senior Member

ten sposób wydaje się aż za prosty, worek treningowy jak najbardziej dobry pomysł sam bym sobie taki kupił ale nie mam miejsca
 Wysłana - 09-03-2007, 19:38
hero
Gość

A ja mam dużą piwnicę i w jednym pokoju wisi sam worek a w drugim siłownia :D. Są jeszcze inne niezagospodarowane pomieszczenia. 'lapka'
 Wysłana - 09-03-2007, 19:55
Szalony Szeryf
Gość

Z naukowego punktu widzenia, to naparzanie w worek z jakąś tam techniką którą nie zrobimy sobie krzywdy zwiększa siłę uderzenia, utwardza kości... ale praktyka pokazuje, że trzeba kogoś potem jeszcze trafić, a to nie takie proste. Ja znam kolesi którzy ważą i nawet stówę, a gdybym ich zryczał to by się popłakali. Z kolei znam też gości co nie ważą nawet 60 kilo, a bałbym się z bejsbolem im wejść w drogę :D Gdyby wszystko było takie banalne to... ale nie jest 'cool'
 Wysłana - 09-03-2007, 20:10
slipknot1987
Gość

heh ale zbulwersowanie!? Ale to prwada regula nie trzyma sie rzeczywistosci(codo komentarzy wagowych) ale to w niektorych wypadkach" , ogolnie prosty sposob przede wsztskim wprobowany a ty EL CHE moze sie trafi taka chwila w twoim zyciu ze bedziesz wydlubywal zakrwawione kozy z nosa...Buzka Pysiaczku heh
 Wysłana - 09-03-2007, 20:12
hero
Gość

Lepiej ćwiczyć biegi krótkodystansowe. Spier#olić zawsze można i nie potrzeba techniki i nauki trudnych sztuk walki:P. :D
 Wysłana - 09-03-2007, 20:24
Kmil
Senior Member

najlepiej nie szukać zaczepki a takich omijać łukiem a jak przyjdzie co do czego to po prostu spierda**ć ;D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum