Automaty z prezerwatywami

Wysłana - 12-28-2009, 09:47
Misiek12
Gość

byłem kilka lat za granicą i tam często człowiek może się spotkać z czymś takim jak automaty z prezerwatywami. Jest to świetne rozwiązanie ponieważ są one dostępne 24 godziny na dobę i nie trzeba mieć kontaktu ze sprzedawcą, a jak wiadomo zakup prezerwatywy zawsze może być trochę wstydliwy. Tylko czy taki pomysł ma szansę wypalić w Polsce ? Jak wam się wydaje ?

Wysłana - 01-05-2010, 22:07
misiekpol
Senior Member

Nie dawno o tym słyszałem i również ten pomysł mi się bardzo spodobał, tylko boję się tego, że jak się postawi taki automat to moze być on szybko demolowany przez wandali prawda ?

Wysłana - 04-09-2010, 22:46
hatter
Gość

moze i być szybko zdemolowany ale to wszystkie automaty w taki sposób mogą być traktowane, gorzej że ludzie nie ufają jeśli chodzi o prezerwatywy takim automatom
 Wysłana - 04-10-2010, 11:31
zimek33
Gość

za nic w świecie nie kupiłbym prezerwatywy akurat z takiego automatu przecież coś takiego nie ma sensu, ponieważ trzeba się bać o ich jakość
 Wysłana - 04-13-2010, 08:11
watter
Gość

w Polsce takie automaty nie będą miały popytu. ja tak uważam bo przecież w łatwy sposób można sie ich pozbyć itd
 Wysłana - 04-13-2010, 09:12
Finaklek
Gość

mylicie się !
jakby te automaty postawić w miejscach gdzie nie dałoby radę ich rozwalić to nic by się im nie stało
 Wysłana - 04-08-2011, 17:51
gosc
Gość

Post usunięty przez moderatora
 Wysłana - 04-08-2011, 17:53
goscie goscie
Gość

wiecej informacji na stronie z tematu wiadomosci, pozdrawiam
 Wysłana - 04-16-2011, 15:40
adrian_czech
Gość

Witam, prowadzę sieć automatów z prezerwatywami od dwóch lat, obecnie tylko lokalizacje zewnętrzne. Wdrażamy system franczyzowy, zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
790 278 522 pozdrawiam
 Wysłana - 05-03-2011, 14:35
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Finaklek Zobacz post
mylicie się !
jakby te automaty postawić w miejscach gdzie nie dałoby radę ich rozwalić to nic by się im nie stało
Nie oszczędzaj na automacie to nie będziesz miał tego problemu, pozdrawiam

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum