autocasco w Hestii

Wysłana - 03-15-2010, 12:22
s600mecio
Gość

Czy ktoś z was zamawiał sobie autocasco w Hestii ? Ja jestem zainteresowany ich ofertą, ale najpierw chce się dowiedzieć czy czasami nie ma tam jakiś haczyków ? Wiadomo nie jest to jakiś bardzo znany ubezpieczyciel więc lepiej się rozejrzeć jakie sa na jego temat opinie.

Wysłana - 03-22-2010, 13:30
Kajson69
Senior Member

Ale dokładnie o jaką ofertę w Hestii Ci chodzi ? sama pracowałam tam kiedyś, ale powiem Ci że żadnych haczyków wielkich aby narazić Cię na pieniądze nie ma

Wysłana - 03-22-2010, 16:32
Lascom
Gość

Hestia jest to całkiem konkretna firma i jak najbardziej można im zaufać. Czasami tylko słyszy się o problemach, ale to są ludzi jak każda jedna firma ubezpieczeniowa i zdarzają się im wpadki
 Wysłana - 03-23-2010, 07:40
Reazim
Gość

posiadałem kiedyś autocasco w Hestii i jestem zadowolony z ich usług !
Chociaż nie miałem w sumie żadnej ciężkiej sytuacji i nie wiem jakby się zachowywali gdyby mieli wypłacać mi większe odszkodowanie

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Odwieszanie wyroku, Dofinansowanie kursy fryzjerskie, Skup ślimaków, pracodawca nie chce wydać książeczki zdrowia, jak wypromować strone ?, Oda do radości, majątek odrębny, działalność bazarkowa porady, Odrzucenie spadku, Brak terminowych wypłat