Animal stak...dobre rozwiązanie?

Wysłana - 12-17-2006, 12:47
armwrestler
Junior Member

Witam przez 1,5 roku trenowałem kulturystyke a teraz zaczelem armwrestling ale niektore cwiczenia kulturystyczne tez wykonuje(polaczony plan kulturystyczny z planem na łape). mianowicie zalezy mi na maxymalnym przyroście siły na dobrej rzeźbie przy małym przyroście masy ale zeby to był mięsień wysokiej jakos a nie zadna woda czy tłuszcz. Czy animal stak2 byłby dobrym rozwiązaniem?? moze cos do niego dkupic do zmaxymalizowania efektów? licze na waszą pomoc [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/rolleyes.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":rolleyes:\" border=\"0\" alt=\"rolleyes.gif\" /]

Wysłana - 12-17-2006, 13:22
Qubuś
Senior Member

W Twoim wieku Animal Stack 2 nie przyniesie ŻADNYCH efektów. W ogóle najlepiej zebys jescze poczekał z odżywkami przynajmnije z rok... Jedynie Witaminy i aminokwasy. chyba ze brakuje Ci białka w diecie to jescze białko.
 Wysłana - 12-17-2006, 14:33
bobek39
Senior Member

Qubus a od jakiego wieku polecasz Animal Stack'i??

acha i co wczesniej mozna brac podobnego do animal stack zanim sie wezmie tego animal stack
 Wysłana - 12-17-2006, 15:40
Qubuś
Senior Member

Nie wiem czy wiecie, ale stack 2 to produkt majacy zwiększyć wydzielanie testosteronu! to po prosru bardz, bardzo dobra odzywka której działanie można porównać do Tribulusów (zresztą tribulus tez wchodziw skałd Stacka2) wiec jego używanie można zacząć od ok 21 roku zycia albo nawet później!

Bobek chodzi Ci o animal Paki, czy stacki? bo stacki sa tylko 2 i ona działaja podobnie!

Podobnego do Animal stacka2 póki jestes młody nie bierz nic. Testosteron i tak w Tobie buzuje, a organizm ma określone możliwości produkcji testo.
 Wysłana - 12-17-2006, 17:27
armwrestler
Junior Member

zobacz co jest w pytaniu bo napewno nie "od jakiego wieku moge brac animal staka" nie potrzebuje twojej opini na ten temat. Skoncentruj sie na pytaniu a co do tribulusów to brałem juz z 3 i z efektów byłem zadowolony(wczoraj skonczylem cykl na extremke men's formuła) ^^
 Wysłana - 12-17-2006, 17:28
bobek39
Senior Member

chodzilo mi o stacki
 Wysłana - 12-17-2006, 18:01
Szalony Szeryf
Gość

Tak na offtopie, skąd jesteś i gdzie trenujesz armwrestling ? Jakiś klub, czy w domowych warunkach ? Może jesteś z terenów śląska ?

Wysłana - 12-17-2006, 18:29
Qubuś
Senior Member

Skoro moja opinia Cie nie obchodzi to pszepraszam :] A w wieku 16 lat bardzo dobrze by na CIebie zadziałała Animal Metka [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
 Wysłana - 12-17-2006, 19:19
Molesta
Gość

Niektorzy mnie poprostu zaskakuja, qubus odpowiadal na pytanie bobka a nie twoje, zal mi cie chlopie
 Wysłana - 12-18-2006, 14:50
armwrestler
Junior Member

no armwrestling trenuje w klubie ZŁOTY LEW LĘBORK który założył nasz najlepszy polski armwrestler Marcin Kreft:)

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum