Animal Pak + Natural Sterol + Kreatyna mono.

Wysłana - 10-10-2005, 19:10
MatysO
Junior Member

Mam pytanko , cwicze juz ponad 2 lata , juz ciskalem wiele odzywek rezultaty jako takie mam , ale ja juz nie moge tego pic . Dlatego kupilem sobie cos w tabletkach a mianowicie Animal paka + natural sterol + kreatyne mono. wszystko w tabletach. Czy to jest dobra mieszanka? , czy rezulataty beda dobre , chodzi o siele i oczywiscie mase, no i tez mnie interesuje czy jest jakies ryzyko ze bede wyzszy po tym bo juz nie chce rosnac ?

Wysłana - 10-10-2005, 19:13
SpragnionyRzezby
Senior Member

o wzrost sie nie boj
 Wysłana - 10-10-2005, 19:29
mysiak
Senior Member

strasznie bardzo trudno jest urosnąć nawet bardzo mało na koksach, a co dopiero na odrzywkach jest to praktycznie niemożliwe:)
 Wysłana - 10-10-2005, 20:11
marijo
Senior Member

Wydałeś kupę kasy, a efekt będzie niewielki ;)

Wysłana - 10-10-2005, 20:37
alan_space
Senior Member

bardzo kiepska mieszanka. zamiast paka i sterol komplex lepiej kupić m-staka.
słabe rezultaty wynikają zawsze z tego samego.
jak stosujesz dopalanie to dieta minimum 3 g/kmc białka. poniżej tego zapomnij o lepszych rezultatach.
zasada jest taka :
bez wspomagania 2g/kmc
przy wspomaganiu ( kreatyna, ph, sterydy) 3-4 g/kmc białka.
 Wysłana - 10-10-2005, 20:40
alan_space
Senior Member

a co do wzrostu : w ciągu dwóch lat urosłem o 2 cm ćwicząc na siłowni i stosując odżywki.
mam 27 lat więc, nie jest to zwykłe dorastanie, to wynik stylu życia ( trening + dieta + suplementacja)
 Wysłana - 10-10-2005, 20:44
jonny
Senior Member

marijo to w takim razie po cyzm jest efekt wspolmierny do wydanej kasy? :P
wez zrob liste najbardziej oplacalnych supli i podwies :P zaoszczedzisz sobei i nam czasu i nerwow
 Wysłana - 10-10-2005, 23:51
PowerBen
Senior Member

Mario pewnie nie za bardzo będzie mógł zrobić taką liste bo na 100% zdaje sobie sprawe że wszystko zalezy od tego czemu ma służyć dany suplenet .

Jezlei chodzi o pytanie zadane w poście to ciężko jest zrobić mase nie pijąc żadnych koktaili w ciagu dnia . Suplenety to zazwyczaj preursory potrzebujace dobrze zbilansowanych kalorii tak aby organizm mógł sie rozwijać .

Nie rozumiem również opini na temat tego że podczas stosowania supli powinno siejeśc więcej białka a w przerwach w ich braniu mniej . Alan możesz to wytłumaczyć.
 Wysłana - 10-11-2005, 13:03
MatysO
Junior Member

Naprawde po tej mieszance rezultaty sa nikle !??? myslalem ze to dosc mocne produkty. Moze cos sobie dokupic zeby byly lepsze rezultaty ? a bral ktos tego natural sterola czy to dobre ? i na co glownie idzie ?
 Wysłana - 10-11-2005, 13:39
Roman_Giertych
Senior Member

na stronie animala ci nawet pisze jakie jest przeznaczenie Animal pak itp. to są silne odzywki dla ludzi o wieloletnim stazu, ktozy czegos sie dorobili, kazdy \"podobno\" kto brał juz te suple bardzo sobie je chwali. Moze to, że efekty po nich są nikłe dopartujesz sie nie tam gdzie trzeba, Moze zle podchodziles do cwiczeń, badz z dietą cos nie tak. Animal jest takim typowym suplem dosc neutralnym mało się o nim mówi, wiekszosc osób ktore znam inwestuje w krete i białko a Animal jest dla nich czyms nie znanym choc cwicza juz 2-3 lata. Tak wiec na przyszlosc kupuj suple \"z głową\" wiedząc juz czego mozna sie po nich spodziewać ??

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum