Animal Cuts

Wysłana - 10-05-2007, 08:37
EL CHE
Gość

Od wielu miesięcy moja życiowa partnerka męczy mnie, bo chce kupiś sobie w/w środek. Ja osobiście jestem przeciwny bo kobitka nie ma problemów z nadwagą. Przy wzroście 162cm waży 54kg, do tego jest po dwóch "6" weidera, stosuje "tabate" dwa razy w tygodniu i ogólnie prowadzi sportowy tryb życia. Mimo odpowiedniej sylwetki uparła sie że chce zrzucić tłuszczyk z ud. Wszystskie therm line i thermo speedy nie dziłają bo cięzko jest zrzucic coś czego praktycznie niema. Ona jednak widzi za dużo w obwodzie uda i uważa że tylko animal cuts może pomóc. Wiele o tym srodku sie na czytałem, i boje sie że może zaszkodzić. Do tego podobno usuwa on "wodę podskórną"!? czy to wogóle możliwe? Jakie są wasze opinie o tym środku? Może ktoś go brał?
liczę na wasza pomoc

Wysłana - 10-05-2007, 08:45
Szalony Szeryf
Gość

Źle się prowadzisz jak na geja, skoro masz kobietę.
Utnij jej nogę na wysokości kolana to schudnie z 5 kilo.
 Wysłana - 10-05-2007, 08:51
EL CHE
Gość

Cytat:
Napisał Szalony Szeryf
Źle się prowadzisz jak na geja, skoro masz kobietę.
Utnij jej nogę na wysokości kolana to schudnie z 5 kilo.
prowadze podwójne życie, więc gejem jestem doskonałym :)

prosiłbym o sensowne odpowiedzi i w miarę możliwości nie rozmywanie.
 Wysłana - 10-05-2007, 10:02
mucha
Gość

Brałem cutsa ale zaraz po "diecie kapuścianej" i w połączeniu z pracą/rowerem/koszem/siłownią i powiem tyle...
Chyba działało ale pieniędzy bym na to nie postawił...(waga leciała ładnie)
 Wysłana - 10-05-2007, 14:52
Giera
Senior Member

Powiedz jej, że nie działa ale koledzy doradzili Ci, że najlepsze jest zwiększenie częstotliwości seksu :)

Tak szczerze do każdego spalacza podchodzę sceptycznie. Nie stosowałem ani nie czytałem więc nie wiem, ogólnie kofeina zapobiega i uwalnia ( wodę podskórną ) tak naprawdę znajdującą się w mięśniach lecz to niewiele daje
 Wysłana - 10-06-2007, 12:48
EL CHE
Gość

Cytat:
Napisał Giera
Powiedz jej, że nie działa ale koledzy doradzili Ci, że najlepsze jest zwiększenie częstotliwości seksu :)

papa giera zawsze dobrze doradzi

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum