alko

Wysłana - 11-09-2006, 21:03
stocky
Member

Witam! wiem że temat był już na forum ale po zmianie jakoś nie moge go znaleść :/ no więc chodzi o to że jutro mam połowinki co za tym idzie % no ale jest taki problem że jestem właśnie na cyklu: Cp, HMB i białko więc co robić aby spadki były jak najmniejsze? pić dużo napojów,białka czy co? bo sam co do tego nie mam pojęcia [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/unsure.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":unsure:\" border=\"0\" alt=\"unsure.gif\" /] a i jak z braniem supli w dniu połowinek? wiem że większość napisze żeby nie pić ale połowinki mam raz w życiu (mam nadzieje [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] ) poza tym nie pije alko to taki wyjątkowy wypadek [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/dry.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\"<_<\" border=\"0\" alt=\"dry.gif\" /] [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";)\" border=\"0\" alt=\"wink.gif\" /] pozdro

Wysłana - 11-09-2006, 23:59
Qubuś
Senior Member

spadki i tak będziesz miał. Cp to kreatyne i chociaż jabłczan nie powoduje wielkiej retencji wody w organiźmie to jednak zawsze takie zjawisko wystepuje. Alkochol zaburza wydzielanie wazopresyny, jest to hormon regulujący gopodarke wodną w organiźmie, dlatego nie pomoże Ci, ze bedziesz w czasie imprezy wiecej pił, bo ta woda po prostu przez Ciebie "przeleci" Moja rada taka (pewnie Borysss) by się ze mną zgodził... po prostu upij się, zabaw, zaszalej, a nastepnego dnia więcej pośpij, wiecej jedz i uzupełniaj płyny w organiźmie! Spadek będzie ale nie jesteś kulturystą i na taka okazje mozesz sobie pozwolić!
 Wysłana - 11-10-2006, 13:30
Szalony Szeryf
Gość

A co to są połowinki ? Mniemam, że jesteś gorol, bo pewnie chodzi o półmetek, ale może o inne święto ziemniaka. Pij, ale tak, żeby nie rzygać i pamiętać co robiłeś.
 Wysłana - 11-10-2006, 18:47
wacek33
Senior Member

Od jednej imprezy świat się nie zawali, nie jesteś profesjonalistą zresztą jak większość z nas, więc od czasu do czasu zabawić się nie jest źle [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]
 Wysłana - 11-11-2006, 08:05
mumin57
Senior Member

przedewszytkim j/w dużo jedz i pij przydały by sie też jakies witaminki

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum