SIEMA JAK MYSLICIE JESLI KTOS MA TROSZKE TLUSZCZYKU ALE WIDAC TE PIERWSZE 4 KOSTKI CHOC SLABO. BOKI WIDAC WOGOLE A DOLU TO NIE KOMENTUJE TO LEPIEJ ZROBIC 6 WEIDERA I SPALIC TO CZY ABSII NA MASE I TO SAMO WYJDZIE? BO NIE WIEM CZY JAK SIE ROBI 6 WEIDERA (KTORA PODOBNO TYLKO PALI TLUSZCZYK) TO CZY OD TEGO DOBRZE SIE TEZ RZEZBIĄ I ROZWIJAJĄ MIESNIE BRZUCHA. JAK MYSLICIE CO LEPIEJ?BO MIESNI NIE WIDAC DOBRZE ALE TO NIE SĄ JAKIES WIELKIE ZWAŁY MAM 17 lat i to troszke tylk0 jest ogolnie to szczupła budowa ale BRZUCH JEST troszke zatluszczony. Wiec nie wiem za co sie zabrac. 6 WEIDERA CZY ABSII [/b]
Jeśli planujesz do wakacji wyrobić sobie kratkę na brzuchu to lepiej 6 Weidera, bo pełny ABS może trwać w nieskończoność :}
(No moze przesada ale kilka miechów na pewno).
dzieki wielkie. a Sluchaj masz moze jakis dobry trening na klate? wiesz mam 195 cm wzrostu 17 lat i 82 kg wiec to niby nie jest duzo ale nie jestem znowu taki suchy a chce miec wlasnie proporcjonalnie ladną klate.Nie cycki ale dobrze wyrobioną klate. Masz moze jakis fajny trening? Ma ktos wogole?